ងាយៗស្រួលៗសំរាប់ស្រ្តីមេផ្ទះគ្រប់ ហើយឆ្ងាញទៀត
គ្រឿងផ្សំ៖
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖យកផ្សិតមកកាត់ជាបន្ទាស់ៗរួច ហានសាច់ជ្រូកជាបន្ទាស់ៗហើយ ចិញ្រ្ចាំខ្ទឹមសរបន្តិច។ ជំហានទី២៖ដាក់ដាំទឹកបន្តិចដើម្បីដាក់ស្ងោរផ្សិត អោយវាទន់បន្ទាប់មកដួសផ្សិតចេញពីខ្ទះ ទុកវាសិន។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះហើយ ចាក់ប្រេង និង ខ្ទឹមចូលបន្ទាប់មក ដាក់ សាច់ចូល ដាក់ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី និងប្រេងខ្យង បន្ទិច ឆាវាអោយសព្វសាច់ ហើយចាក់ ផ្សិតដែលយើងស្ងោរហើយនោះចាក់វាចូលខ្ទះ ឆា៤ទៅ៥ត្រលប់ទៅដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សំនុំ រូបភាពទាំងអស់៖
១ | សាច់មាន់ | ១ គីឡូ |
២ | គ្រឿងបុកហើយមាន ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ខ្ទឹមសរ សណ្តែកដី នឹងម្ទេសស្រស់ បុកចូលគ្នា |
១ កូនចាន់ |
៣ | ស្លឹកម្រះព្រៅ | ១ កូនចាន់ |
៤ | ប្រេងសណ្ដែក | ១ វែក |
៥ | ប្រេងខ្ចង | ១ ស្លាបព្រារបាយ |
៦ | ម្សៅស៊ុប | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
៧ | ទឹកត្រី | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
៨ | បិចេង | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
៩ | ស្ករ | កន្លះ ស្លាបព្រារបាយ |
របៀបធ្វើម្ហូប៖
ជំហានទី១៖យកផ្សិតមកកាត់ជាបន្ទាស់ៗរួច ហានសាច់ជ្រូកជាបន្ទាស់ៗហើយ ចិញ្រ្ចាំខ្ទឹមសរបន្តិច។ ជំហានទី២៖ដាក់ដាំទឹកបន្តិចដើម្បីដាក់ស្ងោរផ្សិត អោយវាទន់បន្ទាប់មកដួសផ្សិតចេញពីខ្ទះ ទុកវាសិន។ ជំហានទី៣៖ដាក់ខ្ទះហើយ ចាក់ប្រេង និង ខ្ទឹមចូលបន្ទាប់មក ដាក់ សាច់ចូល ដាក់ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី និងប្រេងខ្យង បន្ទិច ឆាវាអោយសព្វសាច់ ហើយចាក់ ផ្សិតដែលយើងស្ងោរហើយនោះចាក់វាចូលខ្ទះ ឆា៤ទៅ៥ត្រលប់ទៅដួសវាដាក់ចានជាកាស្រេច។
សូមទស្សនារបៀបធ្វើដោយផ្ទាល់តាមរយះ វិឌីអូខាងក្រោមនេះ ៖
សូមអរគុណចំពោះការតាមដានទស្សនា!!! សូមកុំភ្លេច Like👍 & Subscribe🙏 ផង!!!
សូមចុចទីនេះ➜ ដើម្បីមើល វិឌីអូផ្សេងទៀត😍
សូមអរគុណ!!!!!!